Σπαγγέτι με αχινούς και κρεμά γάλακτος

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
Αχινοί φρέσκοι 3 σακούλες μεγάλες
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2-3 πεπεροντσίνια κόκκινα ξηρά
3 σκελ. σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 φλιτζ λευκό ξηρό κρασί
150 ml. κρέμα γάλακτος
1/4 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
500 γρ σπαγγέτι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι.
2. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε σάλτσα ζεσταίνοντας το λάδι σε ένα τηγάνι, όπου τηγανίζουμε τα πεπεροντσίνια, το τζίντζερ και το σκόρδο μέχρι να ροδίσει. Το σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε τη φωτιά αφήνοντάς το να σιγοβράσει για 5-8 λεπτά. Βγάζουμε και πετάμε τα πεπεροντσίνια.
3. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με τα σπαγγέτι, τα οποία στη συνέχεια περιχύνουμε με το ωμό περιεχόμενο των αχινών, την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr