Σπαγγετίνι με χαβιάρι

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1/4 φλιτζ. βούτυρο
1/4 φλιτζ. φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο
2/3 φλιτζ. παχιά κρέμα
1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού
250 γρ. σπαγετίνι ή άλλο λεπτό ζυμαρικό, βρασμένο και στραγγισμένο
60 γρ. μαύρο χαβιάρι

Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την κρέμα και το ξύσμα λεμονιού. Αφήνουμε να ζεσταθεί, αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και μεταφέρουμε το μίγμα σε μια πιατέλα. Ρίχνουμε από πάνω το χαβιάρι.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr