Σπαγγέτι με σάλτσα τόνου με θυμάρι

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
250 γρ. σπαγγέτι
180 γρ. τόνος κονσέρβα σε λάδι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά λάδι
1 μικρή κονσέρβα ξεφλουδισμένες τομάτες
1/4 κουταλιά θυμάρι
1/4 κουταλιά δεντρολίβανο
1 κουταλιά κάπαρη
αλάτι και πιπέρι
λίγο γάλα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σπάζουμε το σκόρδο. Τσιγαρίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τον τόνο τριμμένο. Αφού πάρει λίγο, προσθέτουμε τομάτες, θυμάρι, δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και κάπαρη. Αν είναι ξηρό, προσθέτουμε γάλα. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr