Φιδές Ταϊλάνδης με γαρίδες

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
350 γρ. γαρίδες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/3 φλιτζ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο
1 κουταλάκι Μαντράς κάρι (καυτερό)
1 πιπέρι τσίλι (προαιρ.)
1 κουταλιά σος ψαριού (προαιρ.)
250 γρ. ρυζοφιδές μουσκεμένος σε βραστό νερό για 5 λεπτά, στραγγισμένος και στεγνωμένος
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1,5 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1,5 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε αναδεύοντας στο wok το σκόρδο (και το πιπέρι τσίλι, προαιρετικά) σε λάδι. Προσθέτουμε το κόκκινο κρεμμύδι και τις πιπεριές. Τηγανίζουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τα θαλασσινά και τα υπόλοιπα υλικά. Τηγανίζουμε για 2 ακόμη λεπτά ή ώσπου να γίνουν οι γαρίδες.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr