Ταλιατέλες με σολομό και χορσραντις σος

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

150 γρ. πράσινες ταλιατέλες
2 φέτες σολομού 150 γρ. κάθε μια
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
100 γρ. τυρί κρέμας σε κομμάτια
100 ml γάλα
1 κουταλάκι χορσράντις
1/2 κουταλάκι άνηθο, φρέσκο σπανάκι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Ποσάρουμε το σολομό σε αλατισμένο νερό που σιγοβράζει για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να γίνει.
3. Σε ένα άλλο δοχείο και σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε το γάλα και το τυρί κρέμας, μέχρι να λιώσει το τυρί και η σάλτσα να γίνει ομοιόμορφη. Την αφήνουμε μόλις να πάρει βράση και τη βγάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τη χόρσράντις σος από ραπανάκια και το άνηθο.
4. Αφαιρούμε την πέτσα και τα κόκαλα από το σολομό και τον κόβουμε σε μπουκιές.
5. Κατανέμουμε το ζυμαρικό σε δυο πιάτα με το σολομό και τη σάλτσα. Γαρνίρουμε με σπανάκι.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr