Ταλιατέλες με κρεμά αβοκάντο και γαρίδες

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

350 γρ. ταλιατέλες ή λαζανιέτες
2 αβοκάντο χωρίς το κουκούτσι ξεφλουδισμένο
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
150 γρ. γαρίδες βρασμένες με το κέλυφος και ξεφλουδισμένες
2 σκληρές τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες ή 1/2 κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (Κονκασέ)
χυμός 1 λεμονιού
3 κουταλιές ελαιόλαδο
φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο (προαιρ.)
λίγες σταγόνες ταμπάσκο
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση.

Εκτέλεση
1. Λιώνουμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι και το αβοκάντο μαζί με το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και το ταμπάσκο.
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το ανακατεύουμε αμέσως με τη σάλτσα, τις γαρίδες και το μίγμα αβοκάντο και τον κόλιανδρο. Τα ζεσταίνουμε όλα μαζί ανακατεύοντας κάπου-κάπου και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr