Ταλιολίνι με γαρίδες και σάλτσα από μάνγκο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

500 γρ. μαύρα ταλιολίνι ΜΥΛΕΛΙΑ
1 κόκκινη, 1 πράσινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε καρεδάκια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο.
1/2 κιλό γαρίδες.
1 πολύ ώριμο μάνγκο καθαρισμένο
ελαιόλαδο
αλόη, πιπέρι
1 ποτήρι περίπου ζωμό κοτόπουλου ή κρέατος

Εκτέλεση
1. Βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό τα ταλιολίνι al dente.
2. Σoτάρουμε ελαφρά το κρεμμυδάκι και τις πιπεριές στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.
3. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τις γαρίδες μέχρι να κοκκινίσουν, γύρω στα δέκα λεπτά σε δυνατή φωτιά.
4. Περνάμε το μάνγκο από το μπλέντερ μέχρι να γίνει πολτός.
5. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε τον πολτό του μάνγκο διαλύοντας τον με όσο ζωμό χρειάζεται ώστε να γίνει μια αρκετά πηχτή σάλτσα. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση.
6. Ανακατεύουμε καλά τα ταλιολίνι με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr