Τσίλι κον καρνέ καβουριού με φετουτσίνια

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

250 γρ. φετουτσίνια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
250 γρ. φρέσκο ή κατεψυγμένο κρέας καβουριού τριμμένο
250 γρ. φύλλα από κινέζικο λάχανο χοντροκομμένα
4 κουταλάκια τσίλι σος με φασόλια (από κονσέρβα)
2 κουταλάκια σόγια σος
250 ml ζωμός λαχανικών
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το διατηρούμε ζεστό.
2. Σε ένα γουόκ ή μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λάδι. Τηγανίζουμε αναδεύοντας το καβούρι και το κινέζικο λάχανο για 2 λεπτά. Προσθέτουμε την τσίλι σος με τα και φασόλια,τη σόγια σος και το ζωμό. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
3. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό. Γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι. Σερβίρουμε αμέσως.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr