Σπαγγέτι με τόνο και πανσέτα
Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
|
250 γρ. σπαγγέτι
160 γρ. τόνος από κονσέρβα σε ελαιόλαδο τριμμένος
30 γρ. πανσέτα ψιλοκομμένη
20 γρ. μανιτάρια πορσίνι μέσα σε χλιαρό νερό, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κύβος ζωμού βοδινού
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
|
 |
Εκτέλεση
|
1. Ροδίζουμε το σκόρδο και την πανσέτα στο λάδι, προσθέτουμε τα μανιτάρια, τον 1/2 κύβο βοδινού, 1/2 φλιτζ. Νερό και το πιπέρι κατά τη γεύση. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά και προσθέτουμε τον τόνο.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
|
|