Κοχύλια με γαρίδες και πράσινα φασολάκια με λαδί και σκόρδο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
250 γρ. μέτρια στρείδια
2 κουταλιές τομάτα ξεραμένη στον ήλιο σχισμένη σε λεπτές φέτες
1/4 κουταλιά πιπερόσποροι κόκκινοι λιωμένοι
2 σκελίδεs σκόρδο λιωμένες
250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
2 κουταλιές μαϊντανός
250 γρ. φρέσκα πράσινα φασολάκια μήκους 2,5 εκ.
250 γρ. κοχύλια ή ταλιατέλλες

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια μέτρια κατσαρόλα. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το σκόρδο και το κόκκινο πιπέρι και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό. Ανεβάζουμε τη φωτιά στο δυνατό. Προσθέτουμε αμέσως τις γαρίδες όλες μαζί. Σοτάρουμε, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσουν, περίπου 3 λεπτά (δεν τις παραβράζουμε). Ρίχνουμε ανακατεύοντας την ξεραμένη τομάτα (από λάδι) και το μαϊντανό.Το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βάζουμε και τα στρείδια μέχρι να μαλακώσουν (δεν τα βράζουμε). Αναμιγνύουμε το μίγμα της γαρίδας, τα στρείδια και τα φασολάκια. Σερβίρουμε πάνω στο βρασμένο και στραγγισμένο ζυμαρικό.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr