Μακαρονάδα με τόνο, αγκινάρα και πιπεριές

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

500 γρ. πένες ή άλλο ζυμαρικό μετρίου μεγέθους
200 γρ. ψητές κόκκινες πιπεριές σε βάζο στραγγισμένες και κομμένες
400 γρ. καρδιές αγκινάρας σε βάζο στραγγισμένες και κομμένες
175 γρ. φιλέτο τόνου σε κονσέρβα με νερό,, στραγγισμένο
1/2 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
1,5 κουταλιά φρέσκος ή ξηρός δεντρολίβανος
3/4 κουταλιά μαύρο πιπέρι χοντροαλεσμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος.
2. Στο μεταξύ σε ένα μέτριο μπολ αναμιγνύουμε την κόκκινη πιπεριά και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας καλά.
3. Βάζουμε το μίγμα τόνου-πιπεριάς στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. Σερβίρουμε αμέσως.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr