Άπαχο ζυμαρικό Αλφρέντο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

250 γρ. ζυμαρικό της αρεσκείας μας
500 γρ. άπαχο τυρί cottage
1/4 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας
1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές άπαχο γάλα
2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 φλιτζ. βασιλικός φρέσκος ή 1/4 φλιτζ. ξηρός

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ αναμιγνύουμε το τυρί cottage, τη σάλτσα ντομάτας, την παρμεζάνα, το γάλα, το σκόρδο και το αλατοπίπερο στο μπλέντερ και τα δουλεύουμε μέχρι να γίνουν λεπτόρρευστα.
3. Αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τις ντομάτες και το βασιλικό.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr