Κριθαράκι με κρόκο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

1 1/2 φλυτζ ζωμός λαχανικών (ή κοτόπουλου)
1 φλυτζ κριθαράκι
1/4 κουταλιά νήματα κρόκου κομματιασμένα
2 κουταλιές βούτυρο (ανάλατο)
1/4 φλυτζ παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη

Εκτέλεση
Βράζουμε το κριθαράκι σε 1,5 φλυτζ μέχρι να γίνει al dente. Σε ένα μικρό μπολ διαλύουμε τον κρόκο και 1 κουταλιά από το υγρό που βράζει. Στραγγίζουμε καλά το κριθαράκι, το επαναφέρουμε στο σκεύος και ρίχνουμε ανακατεύοντας το μίγμα του κρόκου, το βούτυρο, την παρμεζάνα και αλατοπίπερο κατά τη γεύση.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr