Πράσινα λαζάνια με φιστικοβούτυρο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

300 γρ λαζάνια πράσινα
αλάτι
6 κουταλιές λάδι ελιάς
50 γρ φιστίκια πράσινα
1 σκελίδα σκόρδο
1 πράσινη καυτή πιπεριά
1 ματσάκι μαϊντανός
100 γρ παρμεζάνα (κομμάτι)
100 γρ βούτυρο

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα λαζάνια.
2. Χοντροκόβουμε τα φιστίκια, καθαρίζουμε και σπάζουμε το σκόρδο. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε ψιλές λουρίδες την πιπεριά. Πλένουμε το μαϊντανό, τον τινάζεις, πετάς τους μίσχους και τον χοντροκόβεις. Τρίβεις ψιλή την παρμεζάνα. Ζεσταίνεις το βούτυρο με το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και προσθέτεις φιστίκια, σκόρδο, πιπεριά, μαϊντανό και θερμαίνεις. Προσθέτεις αλάτι.
3. Περιχύνεις τα λαζάνια με τη σάλτσα και σερβίρεις ρίχνοντας παρμεζάνα στα πιάτα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr