Ζυμαρικά με καυτερή σος Χιλής

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

500 γρ πένες ή βίδες
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε δακτυλίδια
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
1,5 κουταλάκι πιπέρι
250 γρ μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ χυμός πορτοκαλιού
3 κουταλιές καυτερή σος Χιλής (*) ή κατά τη γεύση

Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο λάδι, μέχρι να μαλακώσουν. Βάζουμε αλατοπίπερο. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να εξατμιστεί το νερό τους. Προσθέτουμε τη σος Χιλής και το ζωμό πορτοκαλιού και βράζουμε για λίγα λεπτά.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
3. Χύνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό, αναμιγνύουμε και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr