Σπαγγέτι αλά τσοτσάρα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
3/4 φλιτζ τοματάκια από κονσέρβα στραγγισμένα
2 κόκκινες ή πράσινες πιπεριές, πλυμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε κομμάτια των 5 εκ.
120 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια από λάδι
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι
500 γρ σπαγγέτι
2 κουτ. σούπας τυρί πεκορίνο τριμμένο

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε λάδι σε μια πλατιά κατσαρόλα. Προσθέτουμε τις τομάτες, τις πιπεριές, τις ελιές, 1/2 κουτ. τσαγιού αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση και αναμιγνύουμε καλά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά, ανακατεύοντας πού και πού. Σβήνουμε τη φωτιά και βάζουμε τη σάλτσα στην άκρη.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Βάζουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει και πάλι και μετά την ανακατεύουμε με το ζυμαρικό, ζεσταίνουμε για 1/2 λεπτό ακόμη σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το τυρί και ανακατεύουμε για μια ακόμη φορά. Σερβίρουμε αμέσως.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr