Σπαγγέτι Ελληνικά

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
425 γρ τομάτες από κονσέρβα κομμένες μαζί με βασιλικό, σκόρδο και ρίγανη
1/2 φλιτζ πράσινο κρεμμυδάκι κομμένο
1/4 φλιτζ μαϊντανός κομμένος
3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
250 γρ σπαγγετίνι βρασμένα
1 φλιτζ τυρί φέτα κομματιασμένο
125 γρ ελιές μαύρες κομμένες
Γαρνίρισμα: φέτες λεμονιού, πράσινα κρεμμυδάκια, κλαράκια μαϊντανού

Εκτέλεση
Σοτάρουμε το σκόρδο σε καυτό λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τις τομάτες και τα επόμενα 3 συστατικά και σοτάρουμε για 2 λεπτά, μέχρι να ζεσταθούν καλά. Ανακατεύουμε το μίγμα τομάτας, το ζυμαρικό, το τυρί και τις ελιές. Σερβίρουμε αφού γαρνίρουμε, αν θέλουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr