Σπαγγέτι Αλφρέντο με ρόκα και κρεμμύδι

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 μεγάλο μάτσο ρόκα, πλυμένη και σχισμένη σε μεγάλα κομμάτια
2 μεγάλα χλωρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι παχιά κρέμα
2 κουταλιές βούτυρο
1/4 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
500 γρ. σπαγγέτι
Εκτέλεση
1. Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη ρόκα, τα κρεμμύδια και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να μαραθεί, περίπου για 5 λεπτά. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. Προσθέτουμε ανακατεύοντας την κρέμα και το τυρί και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι η σάλτσα να γίνει ελαφρά παχύρρευστη.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στη σάλτσα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr