Ριγκατόνι πικάντικα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
500 γρ. ριγκατόνι
1 πιπεριά τσίλι
Μισή πιπεριά πράσινη καυτερή
3 πιπεριές Φλωρίνης
2 σκελίδες σκόρδο
½ φλ. ελαιόλαδο
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
τυρί τριμμένο
αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ριγκατόνι αλ ντέντε, τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε κατά μέρος. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο και τις πιπεριές, προσθέτουμε το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο και σοτάρουμε λίγο ακόμα. Ρίχνουμε και τα ζυμαρικά μας στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά. Τρίβουμε τυρί, αλατίζουμε αν είναι απαραίτητο και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr