Ριζότο με πέστο και κατσικίσιο τυρί

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
200 γρ ρύζι για ριζότο
700 ml ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
φρέσκο πέστο βασιλικού
100 γρ μαλακό κατσικίσιο τυρί
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ρύζι για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το μισό ζωμό και ανακατεύουμε συνεχώς. Βάζουμε και τον υπόλοιπο ζωμό και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι μας. Θα χρειαστούμε κοντά στο 20 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε 2-3 κουταλιές πέστο βασιλικού και το μισό κατσικίσιο τυρί και ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε το ριζότο με το υπόλοιπο κατσικίσιο τυρί από πάνω.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr