Σαλάτα με φαρφάλες, φασολάκια, αβοκάντο και ντομάτα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 πακέτο φαρφάλες
200 γρ. πράσινα φασολάκια (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κατεψυγμένα)
2 ντομάτες
1 αβοκάντο
2 κ. σ. χυμό λεμονιού
1 χούφτα φύλλα φρέσκου βασιλικού
λάδι
ξίδι μπαλσάμικο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε αλατισμένο νερό βράζετε τις φαρφάλες με τα φασολάκια για 7 λεπτά. Καθαρίζετε το αβοκάντο και το ψιλοκόβετε. Το ραντίζετε με τον χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει. Κόβετε τις ντομάτες σε κύβους. Βάζετε το αβοκάντο, τις ντομάτες, 1/4 του φλ. λάδι και 2-3 κ. σ. ξίδι μπαλσάμικο. Αλατίζετε και ανακατεύετε. Όταν βράσουν τα ζυμαρικά και τα φασολάκια, τα στραγγίζετε και τα ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρετε με τα φύλλα του βασιλικού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr