Σαλάτα καβούρι με καραβίδες

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κονσέρβα καβούρι
1/2 κιλό καραβίδες καθαρισμένες
400 γρ. ντομάτες σε κύβους
200 γρ. σπανάκι καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
250 γρ. κονσέρβα καλαμπόκι
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
μαϊντανό

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ:
2 κουταλιές ξύδι
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
το ζωμό από τις καραβίδες
3/4 φλιτζανιού λάδι
2 κουταλιές μαγιονέζα
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεψαχνίζετε το καβούρι και το βάζετε σε μπολ. Βάζετε τις καραβίδες σε κατσαρόλα με δυο κουταλιές νερό και λίγο αλάτι και τις βράζετε σε μέτρια φωτιά για 2 λεπτάκια. Φυλάτε τον ζωμό. Προσθέτετε στο μπολ με το καβούρι τις καραβίδες, την ντομάτα, το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό και τα ανακατεύετε. Χτυπάτε τα υλικά για το ντρέσινγκ εκτός από την μαγιονέζα την οποία προσθέτετε αφού έχουν αναμιχτεί καλά τα υλικά στο τέλος. Λίγο πριν σερβίρετε την σαλάτα ρίχνετε το ντρέσινγκ.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr