Σάλτσα διαβόλου
Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
|
11/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
2 κρεμμύδια περασμένα από χοντρό τρίφτη
2 κ. σ. γεμάτες κέτσαπ
1 κ .σ. κοφτή μουστάρδα
1 κύβο κνορ βοδινού
αλάτι
πιπέρι
|
 |
Εκτέλεση
|
Βάζετε το κρασί, τα κρεμμύδια και τον κύβο να βράσουν, μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα.
Προσθέτετε λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε.
Κατεβάζετε από την φωτιά, Προσθέτετε την κέτσαπ και την μουστάρδα και ανακατεύετε καλά.
|
|