Σφιχτοβρασμένα αυγά σε σάλτσα ντομάτας

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
5 αυγά
8 κουταλιές σπιτική σάλτσα ντομάτας
50 γρ. ξηρά τρίμματα ψωμιού
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα τέσσερα αυγά σε αλατισμένο νερό μέχρι να σφίξουν. Τα ξεφλου-δίζουμε και τα κόβουμε κατά μήκος. Κτυπάμε το τελευταίο αυγό με ένα πιρούνι και βουτάμε τα μισά των αυγών πρώτα στο αυγό και μετά στα τρίμματα. Τηγα-νίζουμε τα αυγά σε καυτό λάδι και τα βάζουμε στη σάλτσα. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά πριν σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr