Σφολιατοπιτάκια

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
100 γραμμάρια τυρί τριμμένο έμμενταλ ή ότι άλλο σας αρέσει
100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
1 αυγό για άλειμμα
πάπρικα ή σουσάμι για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Απλώνουμε πάνω στη σφολιάτα το ζαμπόν, το τυρί και την τομάτα, διπλώνουμε σε ρολό και κόβουμε σε φέτες. Τις βάζουμε σε ταψί ξαπλωτές, αλείφουμε με το αυγό και πασπαλίζουμε με πάπρικα ή σουσάμι. Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr