Σοκολατένιες Πασχαλινές φωλιές

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
400 γρ. κουβερτούρα
120 γρ. ινδοκάρυδο
αυγουλάκια πολύχρωμα από ζαχαρόπαστα (θα τα βρείτε σε όλα τα ζαχαροπλαστεία και σε καταστήματα με ζαχαρωτά)
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρι και προσθέτουμε λίγο σπορέλαιο για να γυαλίζει(μια κουταλιά της σούπας). Αφού λειώσει η σοκολάτα, την αφήνουμε να κρυώσει αρκετά και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο. Ενσωματώνουμε ανακατεύοντας τα δυο υλικά και αφήνουμε να παγώσουν λίγο ακόμη. Σε λαδόκολλα βάζουμε κουταλιές της σούπας από το μίγμα και με το χέρι κάνουμε ένα βαθούλωμα στο κέντρο, ώστε να γίνουν φωλίτσες. Τις βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο. Αφού παγώσουν, τις γεμίζουμε με ζαχαρένια αυγουλάκια.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr