Σουφλέ με μοσχάρι

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
μισό κιλό μοσχάρι
διάφορα λαχανικά Μπάρμπα Στάθη
500 γραμμάρια ρεγκάτο
1 κρεμμύδι
3 κουταλιές βούτυρο
μισό ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Βράζω το μοσχάρι αφού πρώτα το έχω κόψει κομματάκια μικρά με το κρεμμύδι μέχρι να ψηθεί καλά στη χύτρα 3 τέταρτα περίπου. Βγάζω το μοσχάρι και προσθέτω και άλλο νερό και βράζω στο ίδιο τσουκάλι και τα λαχανικά όση ώρα γραφούν πάνω οι οδηγίες. Βάζω σε μια λεκάνη το μοσχάρι και τα λαχανικά αφού τα έχω σουρώσει και κόβω κομματάκια το μαϊντανό μέσα και τα ανακατεύω με το βούτυρο όλα μαζί. Ρίχνω αλάτι και το μισό τυρί, τα ανακατεύω και τα στρώνω στο ταψί. Πάνω. βάζω το υπόλοιπο τυρί και τα ψήνω στο φούρνο περίπου ένα τέταρτο στους 200 βαθμούς ίσα ίσα να λιώσει το τυρί.

Καλή επιτυχία, είναι μούρλια!

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr