Σουφλέ σοκολάτας με ρευστό εσωτερικό

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
200 γρ. κουβερτούρα
200 γρ. βούτυρο
160 γρ. αλεύρι
140 γρ. ζάχαρη
40 γρ. γάλα εβαπορέ ή κρέμα γάλακτος
4 αυγά
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να ασπρίσουν. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη κουβερτούρα με το βούτυρο και προσθέτουμε το γάλα ή τη κρέμα γάλακτος. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο το μίγμα της κουβερτούρας στο μίγμα με τα αυγά και τη ζάχαρη, ανακατεύοντας συνεχώς προς την ίδια φορά. Ρίχνουμε λίγο λίγο και το αλεύρι. Όταν ομογενοποιηθεί το μίγμα το βάζουμε σε 8 μικρά ατομικά φαρμάκια και ψήνουμε έως ότου αρχίσουν να σκάνε από πάνω. Τότε είναι έτοιμα, στερεά εξωτερικά και ρευστή σοκολάτα στο εσωτερικό!!!!

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr