Σουπιές γιαχνί

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό σουπιές
800 γρ. κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 ½ ποτήρι κρασί
1 φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
λάδι
αλάτι
πιπέρι
μελάνι που βγάζουμε από τις σουπιές, 2 θήκες
Εκτέλεση
Βγάζουμε από τις σουπιές το κόκκαλο, τα εντόσθια, τα μάτια και το δέρμα από τη σακούλα. Ροδίζουμε τα κρεμμύδια στο λάδι και προσθέτουμε τις σουπιές. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, λίγο νερό, τον μαϊντανό αλάτι και πιπέρι και το μελάνι που έχουμε κρατήσει. Τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μείνει λίγη μόνο σάλτσα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr