Σπαγγέτι με σκόρδο ελαιόλαδο και πιπεριά τσίλι (aglio, olio e peperoncini)

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
400 γρ. σπαγγέτι
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ποτήρι ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
αλάτι
1 πιπερίτσα τσίλι λιωμένη
μαϊντανός ψιλοκομμένος κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ, σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε την πιπερίτσα και το σκόρδο σε λίγες κουταλιές ελαιόλαδο.
3. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr