Ταλιατέλες με σάλτσα φιλέτου

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
4 μέτρια φιλέτα μοσχάρι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι λάδι
1/2 ποτήρι μπύρα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
100 γρ. τυρί ρεγγατο
1 φλ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 ποτήρι νερό
λίγο αλεύρι για πανάρισμα
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
αλάτι, πιπέρι
500 γρ. ταλιατέλες βρασμένες
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα πασπαλίζουμε με το ξύσμα
Τα περνάμε από το αλεύρι και προσέχουμε στο πανάρισμα να μη πάει πολύ αλεύρι.
Τηγανίζουμε τα φιλέτα σε αντικολλητικό σκεύος ώστε να κάνουν κρούστα με ελάχιστο λάδι.
Σβήνουμε με την μπύρα.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και μετά τα κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια στο υπόλοιπο λάδι και ρίχνουμε τα φιλέτα με το ζουμί τους στην κατσαρόλα.
Ρίχνουμε το νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να βράσει και να μαλακώσει το κρέας περίπου 1 ώρα.
Στο τέλος προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και το τυρί και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 3-5 λεπτά ακόμα.
Σερβίρουμε τη σάλτσα πάνω από τις ταλιατέλες με τριμμένη παρμεζάνα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr