Τηγανητό κοτόπουλο με παρμεζάνα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
3 φλ. γαλέτα
3 αυγά
1/2 φλ. αλεύρι
1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε τα φιλέτα σε λεπτές λωρίδες, τα αλατοπιπερώνετε και τα περνάτε από το αλεύρι. Ανακατεύετε την μισή ποσότητα παρμεζάνας με τη γαλέτα. Χτυπάτε τα αυγά με 2 κ. σ. νερό. Βουτάτε τα φιλετάκια στα χτυπημένα αυγά, τα στραγγίζετε και τα περνάτε από την γαλέτα με τη παρμεζάνα. Ζεσταίνετε το σπορέλαιο και τηγανίζετε τα φιλετάκια μέχρι να πάρουν χρυσόξανθο χρώμα. Τα βγάζετε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν, τα πασπαλίζετε με τη παρμεζάνα που περίσσεψε και τα σερβίρετε ζεστά.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr