Τηγανητό ρύζι με αυγό

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 ½ φλιτζάνι ρύζι (μαγειρεμένο)(*)
½ φλιτζάνι σπορέλαιο
1 αυγό
6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2-3 κουταλιές της σούπας σάλτσα ψαριού
1 κουτάλια της σούπας άσπρο χοντρό πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνετε το λάδι σε γουόκ ή σε μικρό τηγάνι. Στο μεταξύ χτυπήστε το αυγό σε ένα μπολ.
2. Προσθέστε το στο καυτό λάδι και ανακατέψτε συνεχώς.
3. Προσθέστε το ήδη μαγειρεμένο ρύζι, κρύο. Ανακατεύετε γρήγορα ώστε το ρύζι να πάει παντού και τα κομματάκια του αυγού να ανέβουν επάνω.
4. Προσθέστε τα φρέσκα κρεμμύδια. Νοστιμέψτε με τη σάλτσα ψαριού και το πιπέρι. Σερβίρετε το τηγανητό ρύζι με φέτες αγγουριού και φρέσκα κρεμμύδια.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr