Τηγανητό λάχανο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
5 φέτες μπέικον ή και περισσότερες
1 κεφάλι λάχανο τεμαχισμένο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τηγανίζουμε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Βάζουμε το μπέικον σε ένα πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας και χύνουμε το λίπος από την κατσαρόλα κρατώντας μόνο 2 κουταλιές. Βάζουμε τα κομμάτια του λάχανου στην κατσαρόλα κι θρυμματίζουμε το μπέικον από πάνω. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς για 5 λεπτά περίπου. Μειώνουμε τη φωτιά στο χαμηλό και σκεπάζουμε. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το λάχανο να γίνει όσο τρυφερό θέλουμε, για 5-10 λεπτά. <βάζουμε αλατοπίπερο.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr