Τσιπούρα στη λαδόκολλα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
2 μεγάλες τσιπούρες
2 λεμόνια
λίγο μάραθο κομμένο σε λεπτές φέτες
φρέσκο δεντρολίβανο
100 ml λευκό κρασί
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.

Αλατοπιπερώνουμε καλά τα ψάρια και κόβουμε 2 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας ώστε να μπορούμε να τυλίξουμε το κάθε ψάρι στο κάθε κομμάτι.

Κόβουμε τα λεμόνια σε λεπτές φέτες και γεμίζουμε με λίγα κομμάτια λεμονιού και μάραθου τα ψάρια.

Από πάνω τοποθετούμε επιπλέον φέτες λεμονιού και το φρέσκο δεντρολίβανο.

Τοποθετούμε το ψάρι στο κέντρο της λαδόκολλας, προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι απέξω και σηκώνουμε τις 4 πλευρές ώστε να σχηματίσουμε μία σακούλα.

Αδειάζουμε το μισό κρασί προσεκτικά και κλείνουμε τη λαδόκολλα και τη δένουμε καλά.

Επαναλαμβάνουμε για το 2ο ψάρι και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί τπυ φούρνου.

Ψήνουμε τις τσιπούρες στη λαδόκολλα για 18-20 λεπτά.

Ανοίγουμε τη λαδόκολλα και απολαμβάνουμε το ψάρι ζεστό.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr