Τσιπούρες στη λαδόκολλα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
4-5 τσιπούρες
1 λεμόνι ακέρωτο
αλάτι
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ή ένα κλωναράκι δεντρολίβανο
ελαιόλαδο
λαδόκολλες
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις τσιπούρες, αλατίζουμε και αφήνουμε 30 λεπτά να στραγγίσουν, βάζουμε στην κοιλιά και στο κεφάλι από μια φέτα λεμόνι. Απλώνουμε μια λαδόκολλα, λαδώνουμε και βάζουμε το ψάρι, λίγο ελαιόλαδο, δεντρολίβανο και λίγο σκόρδο. Κλείνουμε τις λαδόκολλες και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 2 ώρες.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr