Τυρόψωμα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
Για τη ζύμη:
1 πακέτο φαρινάπ
1/2 ποτήρι νερό
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
λίγο αλάτι

Για τη γέμιση:
200 γρ. φέτα τριμμένη
1 ντομάτα, μόνο τη σάρκα της ψιλοκομμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
5-6 ψιλοκομμένες ελιές αν θέλετε
λίγη ρίγανη, πιπέρι, λίγο σουσάμι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης. Λαδώνουμε ένα ταψί. Παίρνουμε μπαλάκια ζύμης και τα ανοίγουμε λίγο με το χέρι, βάζουμε λίγη γέμιση και τα κλείνουμε πάλι σαν μπαλάκια. Τα ραντίζουμε με νερό, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα ψήνουμε 30 περίπου λεπτά στους 250 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
Μπορούμε να βάλουμε ό,τι άλλη γέμιση μας αρέσει όπως να τα γεμίσουμε με μια φέτα τυρί του τοστ και μια φέτα ζαμπόν.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr