Χοιρινό με μουστάρδα και τυρί Φιλαδέλφεια

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό χοιρινό για κατσαρόλα
1 κρεμμύδι
1 καρότο σε κύβους
1 μικρή ντομάτα σε κύβους
1 φλυτζάνι τσαγιού ρετσίνα ή άσπρο κρασί
100 γρ. φέτα
1 κεσεδάκι τυρί κρέμα Philadelphia
λίγη ρίγανη
1 φλυτζανάκι ελιές σε ροδέλες
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1/2 κούπα ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Αχνίζουμε ελαφρώς το χοιρινό με το μισό ελαιόλαδο για να θωρακιστεί.
2. Αχνίζουμε στη χύτρα με το υπόλοιπο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και λίγο πριν μαραθεί προσθέτουμε και το χοιρινό.
3. Ρίχνουμε τη ντομάτα, το καρότο, την ρετσίνα, νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας, κλείνουμε τη χύτρα και βράζουμε για 10 λεπτά (έως ότου γίνει).
4. Ανοίγουμε και προσθέτουμε τη φέτα, το τυρί κρέμα, τη ρίγανη, τις ελιές και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και είναι έτοιμο όταν έχει δέσει η σάλτσα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr