Χοιρινό στις κληματόβεργες

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό χοιρινή σπάλα
1,5 φλ. λάδι
1,5 φλ. νερό
χυμό λεμονιού
αλάτι
πιπέρι
λίγες κληματόβεργες
Εκτέλεση
Κόβετε το κρέας μερίδες, το τρίβετε με χυμό λεμονιού και το αλατοπιπερώνετε. Βάζετε σε βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει και τηγανίζετε τα κομμάτια του κρέατος. Στρώνετε στον πάτο μιας κατσαρόλας της κληματόβεργες και τοποθετείτε πάνω τους το κρέας. Ρίχνετε και το νερό, σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 1μιση ώρα περίπου. Το σερβίρετε σε πιατέλα με πατάτες τηγανιτές.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr