Χρυσές πατατούλες στο φούρνο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες κυδωνάτες
χυμό ενός πορτοκαλιού
χυμό από 2 λεμόνια
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι λευκό κρασί Μοσχοφίλερο
4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (μονό τα φύλλα)
1 φλιτζ. τσαγιού λάδι
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Ανακατεύω τους χυμούς εσπεριδοειδών σε ένα μπολ με το λάδι, το κρασί και τη μουστάρδα. Στρώνω τις πατάτες σε πυρέξ και τις περιχύνω με το μείγμα. Προσθέτω σκόρδο, θυμάρι και αλατοπιπερώνω. Σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Ξεσκεπάζω και συνεχίζω το ψήσιμο μέχρι οι πατάτες να ροδίσουν.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr