Χταπόδι βραστό ξιδάτο στην χύτρα ταχύτητας

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 1/2 κιλό χταπόδι καθαρισμένο
2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 φλ. λάδι
1 φλ. ξύδι
ρίγανη (όση θέλουμε)
Εκτέλεση
Βάζουμε το χταπόδι στην χύτρα με 1 φλ. νερό. Κλείνουμε την χύτρα και όταν η βαλβίδα σηκωθεί βράζουμε για 35 λεπτά. Όταν η βαλβίδα πέσει βγάζουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε πάνω στο χταπόδι.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr