Ζαρκάδι κυνηγημένο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό ζαρκάδι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά πράσινη
10 μανιτάρια φρέσκα (διάφορα)
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο
1 κύβο κρέατος
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
μαϊντανό για το γαρνίρισμα)
1/2 φλιτζ. κρασί λευκό
1 κ.σ. αλεύρι
4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. μουστάρδα
1 φύλο δάφνης
Εκτέλεση
Σοτάρουμε λίγο το κρεμμύδι και το σκόρδο στην χύτρα ταχύτητος. Μετά ρίχνουμε το κρέας σε κύβους μέτριους κομμένους, έπειτα την πιπεριά και τα φρέσκα μανιτάρια μέτρια κομμένα και σοτάρουμε. Μόλις σοταρίστουν καλά ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι, τη ρίγανη και το φύλο δάφνης. Σβήνουμε με το κρασί και τελειώνουμε με τον. Κλείνουμε την χύτρα και βράζουμε για 45 λεπτά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Ανοίγουμε το καπάκι την χύτρα και ανακατεύοντας γρήγορα παίρνουμε ζουμί από την κατσαρόλα, το ρίχνουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε. Έπειτα το ρίχνουμε στο φαγητό μας ανακινώντας καλά την κατσαρόλα . Σερβίρεται με ριζότο ή ό,τι άλλο θέλετε.
Καλή επιτυχία!

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr