Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Το μέλος Chef Prosperos έχει στείλει 30 συνταγές
|
-
Σπαγγετίνι με γαρίδες και μπιζέλια από το μέλος Chef Prosperos
-
Χοιρινές μπριζόλες Φλωρεντίας από το μέλος Chef ProsperosΜια καινούργια παραλλαγή σε ένα κλασικό ιταλικό πιάτο. Βασίζεται στο ονομαστό φλορεντινό πιάτο, την Bistecca alla Fiorentina, που είναι μια τυπική T-bone ή Porterhouse, ουσιαστικά ή μοσχαρίσια βερσιόν μιας χοιρινής μπριζόλας με κόκκαλο.
-
Τούρτα σολομού από το μέλος Chef Prosperos
-
Αυγά γλυκόξινα Ταϊλάνδης από το μέλος Chef ProsperosΑν το φαγητό μείνει για ένα διάστημα 3-4 ωρών σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, οι γεύσεις αναμιγνύονται και αναπτύσσονται θαυμάσια.
-
Ταλιατέλες με μπέικον, φρέσκο σολομό και ντοματάκια από το μέλος Chef Prosperos
-
Γκρεμολατα από το μέλος Chef ProsperosΗ Γκρεμολάτα είναι συνδυασμός από ξύσμα λεμονιού, σκόρδο, μαϊντανό και ελαιόλαδο. Παραδοσιακό συστατικό του Osso Bucco (σιγοψημένα κομμάτια μοσχαριού), είναι επίσης σπουδαίο ως γαρνίρισμα πάνω σε αρνί φούρνου ή σχάρας, χοιρινές μπριζόλες ή ακόμη ψητές πατάτες. Η Γκρεμολάτα πρέπει να είναι φρέσκια, δεν κρατάει πάνω από μια μέρα, το καλύτερο όμως είναι να έχει περάσει τουλάχιστο μια ώρα πριν το σερβίρισμα, ώστε να αναμιχθούν οι γεύσεις. Ευτυχώς φτιάχνεται σε 5 μόνο λεπτά.
-
Φιδές με γαρίδες και αντίδια από το μέλος Chef Prosperos
-
Φετουτσίνια με γαρίδες και κάρυ από το μέλος Chef ProsperosΜια νόστιμη και πικάντικη συνταγή!
-
Αγριογούρουνο με πουρέ σελινόριζας από το μέλος Chef Prosperos
-
Αγριογούρουνο μαρινάτο στη γάστρα από το μέλος Chef Prosperos
-
Ψιλοτηγανισμένο κοτόπουλο με πορτοκάλι από το μέλος Chef Prosperos
-
Αγριογούρουνο γάστρας από το μέλος Chef Prosperos
-
Πένες με ρικότα, σπανάκι και κουκουνάρια από το μέλος Chef Prosperos
-
Φετουτσίνια με καραβίδες και σάλτσα από σκόρδο και βούτυρο από το μέλος Chef ProsperosΑν και χρειάζεται αρκετός χρόνος το συγκεκριμένο πιάτο το αξίζει αυτό!
-
Σπανάκι και αγκινάρες γκρατεν από το μέλος Chef Prosperos
-
Αγριογούρουνο σαλμι από το μέλος Chef Prosperos
-
Γουρουνόπουλο ψητό με μέλι από το μέλος Chef ProsperosΔύσκολο; Αξίζει την προσπάθεια όμως!
-
Σπαγγέτι με ρικότα από το μέλος Chef Prosperos
-
Πένες με σάλτσα γαρίδας από το μέλος Chef ProsperosΜια ιδιαίτερη γεύση για όσους λατρεύουν τις γαρίδες...
-
Ψιλοτηγανισμένο χοιρινό με αποξηραμένες γαρίδες από το μέλος Chef ProsperosΘα περίμενε κανείς, οι αποξηραμένες γαρίδες να δώσουν γεύση ψαριού στο πιάτο αυτό, αντ'αυτού όμως απλά του δίνει μια νόστιμη αλμυρή γεύση. Το ψαρονέφρι (φιλέτο χοιρινού) είναι ο άπαχος και τρυφερός μυς από το πίσω μέρος της κοιλιάς του χοίρου. Είναι ένα εκλεκτό κοψίδι, τρυφερό, με λίγο λίπος και ιδανικό για γρήγορο μαγείρεμα, όπως εδώ. Καλύπτεται από λεπτή μεμβράνη, που πρέπει να αφαιρείται πριν από το μαγείρεμα.
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |