Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
-
Ρύζι φουρνιστό με βούτυρο και γάλα από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Κουνέλι με γιαούρτι στο φούρνο από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Σάντουιτς με ζαμπόν, γραβιέρα και άλειμμα λιαστής ντομάτας από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Μπρουσκέτες με καπνιστή γαλόπουλα, μοτσαρέλα και ντομάτα από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Σάλτσα διαβόλου από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΗ σάλτσα αυτή ταιριάζει να σερβιριστεί με κοτόπουλο ψητό, κοτόπουλο πάνε, εσκαλόπ πάνε, μπριζόλες ψητές, κ.α...
-
Μελωμένος ανθότυρος από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΠρόκειται για το απλούστερο επιδόρπιο στον κόσμο, το οποίο συνηθίζεται πολύ στη Κρήτη.
-
Προφιτερόλ εύκολο από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΈνα εύκολο γλυκάκι που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.
-
Μπακαλιάρος σκορδαλιά για την 25η Μαρτίου από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΕίναι η ημερομηνία που κατ’ εξαίρεση και κατά παράδοση η εκκλησία μας επιτρέπει να παρεκκλίνουμε της νηστείας και να φάμε ψάρι! Και τι ψάρι; Μπακαλιάρο, ένα ψάρι νόστιμο αλλά και φθηνό, που μπορούσε να φαγωθεί παντού καθώς διατηρούνταν στην άρμη.
-
Μπακαλιάρος με πατάτες στον φούρνο από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Μπακαλιάρος τηγανητός ο άπαικτος από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Σολομός γλασαρισμένος από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Αγκινάρες γεμιστές από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Δροσερό ρόφημα μπρόκολου με γιαούρτι από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ500 γρ. μπρόκολο 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 5 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο χυμό μισού λεμονιού 1 κ. σ. ελαιόλαδο αλάτι πράσινο πιπέρι
-
Λουκουμάδες με ταχίνι από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΑκόμα και η Μεγάλη Εβδομάδα μπορεί να γίνει πιο νόστιμη και πιο γλυκιά με ένα υπέροχο γλυκό.
-
Σαλάτα με καβούρι από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Λαγάνα από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣαν την αγοραστή. Οι λαγάνες στεγνώνουν γρήγορα. Είναι προτιμότερο να καταναλωθούν την ίδια μέρα. Αλλιώς, φυλάξτε τις στην κατάψυξη, κλεισμένες ερμητικά σε πλαστική σακούλα. Διατηρούνται 3 μήνες.
-
Σοταρισμένα πλευρώτους με ρόκα και γραβιέρα από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Μπρόκολο σουφλέ από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-
Τορτελίνια με 2 τυριά και κρεμά από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΈνας διαφορετικός τρόπος για να δέσετε τις σάλτσες των ζυμαρικών είναι να χρησιμοποιήσετε λίγο από το νερό που έχουν βράσει τα ζυμαρικά. Το άμυλο που περιέχει δένει την σάλτσα και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελαττώσετε την κρέμα γάλακτος.
-
Τάρτα με μπανάνες και ρούμι από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |