Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ έχει στείλει 31 συνταγές
|
-
Ριγκατόνι σικελικά από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣΑυτή η χωρίς κρέας συνταγή συνδυάζει μελιτζάνα, ψητές ντομάτες και καπνιστή μοτσαρέλα
-
Αμύγδαλα ψημένα από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Μπορούμε να προσθέσουμε σταφίδες ή ξηρά φρούτα.
-
Καπνιστό χοιρομέρι γλασέ με μέλι και μουστάρδα από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Αρνάκι με καπνιστό σολομό και μαυροδάφνη από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Μακαρόνι με τόνο και ελιές από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Συκώτι πικάντικο με κριθαράκι από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Μύδια αχνιστά με άσπρο κρασί από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Σολομός με κρεμά βότκας και πράσινους πιπερόσπορους από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Μελιτζανοσαλάτα σπέσιαλ από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Κοχύλια του ναύτη από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα από κρασί ριζλινγκ και ροδάκινα από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣΡοδάκινα μισοώριμα και κρασί Ρίζλινγκ είναι το μυστικό για τις θαυμάσιες αυτές χοιρινές μπριζόλες. Τα ροδάκινα σιγοβράζουν στο κρασί, ενώ οι καψαλισμένες μπριζόλες ψήνονται στο φούρνο και να φτιάξουν αυτό το γρήγορο και κομψό πιάτο.
-
Κινόα με κάρυ από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣΜια ελαφριά γεύση κάρυ που κάνει τη νόστιμη κινόα ένα σπουδαίο παράπλευρο πιάτο για πλήθος κύριων πιάτων.
-
Κρεσπελες με ρικότα και αντσούγες από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Χοιρινό φιλέτο γλασέ από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Σάλτσα μουστάρδας από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Νουντλ Σαγκάης ψιλοτηγανισμένα με κοτόπουλο από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Ντοματοσαλάτα Ελληνική από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣΠηγαίνει θαυμάσια με ψητό ψάρι ή γαρίδες.
-
Παστιτσάδα από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ(*) Εναλλακτικά βάζουμε μίγμα από αλεσμένα μπαχαρικά: πιπέρι κόκκινο, κόκκους από μαύρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο και κανέλλα (λίγη).
-
Βίδες με καραβίδα Μόνικα (crawfish monica) Ν. Ορλεάνης από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣΠολύ διαδεδομένο πιάτο της Ν. Ορλεάνης, που σερβίρεται και στο διάσημο “New Orlean’s Jazz & Heritage Festival”. Αν και η παραδοσιακή συνταγή προβλέπει αστακό, μπορεί να μαγειρευτεί εξ ίσου καλά με καραβίδες ή γαρίδες.
-
Τιμπαλ ριγκατόνι αλά νορτσινα από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |