Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
-
Πατατοσαλάτα με κρεμά από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Crepes suzette από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Φετουτσίνια με φρέσκα μυρωδικά από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣΠολύ απλή μακαρονάδα με μια βάση βότκας και μπόλικα φρέσκα μυρωδικά.
-
Κοτόπουλο με κάρυ και μπανάνες (barbados) από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Κοτόπουλο σαλτιμπόκα με μαυροδάφνη από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ(*) Mπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 2 κουταλιές μαλακό βούτυρο με φρέσκα μυρωδικά της αρεσκείας μας, π.χ. μαϊντανό, θυμάρι, δεντρολίβανο ή ξύσμα λεμονιού.
-
Tiramisu (παραλλαγή) από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Γκουακαμόλε ασιατικό από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Μπακαλιάρος τηγανητός με ελιές από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Μακαρόνι με σάλτσα ελιάς από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Πατάτες πουρέ με αντσούγες από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Πιπεριές γεμιστές με κινόα από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣΤο πιάτο αυτό μπορεί να διατηρηθεί καλά στην κατάψυξη. Η κινόα έχει όλα τα καλά της ολικής άλεσης μαζί με υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών.
-
Σκορδάτες σουπιές με παρμεζάνα από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ( *)Πώς να ξεσποριάσετε εύκολα την ντομάτα: Σχηματίζετε έναν σταυρό με το μαχαίρι στη βάση της ντομάτας και τη ρίχνετε σε βραστό νερό για 30 δευτερόλεπτα. Τη μεταφέρετε σε κρύο νερό για να την ξεφλουδίσετε, τραβώντας τις φλοίδες από τη βάση. Αφαιρείτε τα σποράκια της με ένα κουταλάκι και την ψιλοκόβετε.
-
Χέλι με χόρτα στο φούρνο από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Λιγκουίνια με λιαστές ντομάτες (pasta con pomodori secchi, calabria) από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Πένες νισουάζ από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣΜια σαλάτα ζυμαρικού που περιέχει όλες τις γεύσεις της κλασικής γαλλικής σαλάτας Νισουάζ.
-
Φετουτσέλες με μπέικον και σάλτσα φρούτων από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
-
Κοτόπουλο με μπαχαρικά στο γκριλ από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣTο πιάτο αυτό βασίζεται στο στυλ μαγειρικής ταντούρι, όπου το κρέας ή το κο-τόπουλο μαρινάρεται πριν ψηθεί στο στο γκριλ ή στον πήλινο φούρνο. Σερβί-ρεται με ρύζι και μια σαλάτα ή, για πραγματική πολυτέλεια, με ένα κάρυ μανιτα-ριών. Αν προτιμάμε, μπορούμε επίσης να ψήσουμε το κοτόπουλο στο μπάρμπεκιου για θεσπέσια καπνιστή γεύση. Περιχύνουμε με το λάδι μόνο όταν το κοτόπουλο είναι σχεδόν έτοιμο.
-
Κoτόπουλο Κόστα Μπράβα από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣΈνας ωραίος συνδυασμός ντομάτας και κοτόπουλου, στον οποίο ο ανανάς προσδίδει μια γλυκιά αντίθεση προς τις πικάντικες ελιές.
-
Κοτόπουλο βουτύρου από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣΤο πιάτο αυτό βρίσκεται ανάμεσα στα πιο γνωστά ινδικά φαγητά σε όλο τον κόσμο. Η σάλτσα του μπορεί να παρασκευαστεί όσο καυτερή ή όσο ήπια ταιριάζει στον ουρανίσκο μας. Ταιριάζει τέλεια με μαύρες φακές (Kaali Daal), Naans (είδος ινδικού ψωμιού) και μια πράσινη σαλάτα. Σημ. Μια μικρή τροποποίηση στο μαγείρεμα. Ενώ περιμένουμε η σάλτσα να μειωθεί στο μισό, το κοτόπουλο μπορεί να παραβράσει, για αυτό προσθέτουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο στα ήδη μαλακά κρεμμύδια, το σκόρδο και το τζίντζερ και το μαγειρεύουμε μέχρι μόλις να κοντεύει να γίνει. Φτιάχνουμε τη σάλτσα με το κατάλοιπο του μίγματος μπαχαρικών, τις τεμαχισμένες ντομάτες και το ζωμό κοτόπουλου σε διαφορετική κατσαρόλα. Η σάλτσα μειώνεται σε λιγότερο από μισή ώρα. Μόλις γίνει, προσθέτουμε το κοτόπουλο στη σάλτσα και όλα είναι εντάξει.
-
Χοιρινές μπριζόλες με σκούρα ζάχαρη στη σχάρα από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣΧοιρινές μπριζόλες ψητές στη σχάρα περιχύνονται με μια σάλτσα καμωμένη με χυμό μήλου, σκούρα ζάχαρη και τζίντζερ.
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |