Ακροστάφυλλα 3 ψήφοι

Από ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Ζ.
Ακροστάφυλλα
Είναι σαλάτα εποχής μόνο όταν ανθίζει το κλήμα.
 
 

Υλικά

κορυφές από κλήμα
3 κ.σ. ξύδι
λάδι
1 δεματάκι φρέσκο κρεμμυδάκι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις κορυφές δυο χέρια, δοκιμάζουμε να μην είναι πολύ πικρές και τις βάζουμε στη σαλατιέρα. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι, το λάδι, το ξύδι και καλή σας όρεξη!
3 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες