Σάλτσα διαβόλου 26 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Σάλτσα διαβόλου
Η σάλτσα αυτή ταιριάζει να σερβιριστεί με κοτόπουλο ψητό, κοτόπουλο πάνε, εσκαλόπ πάνε, μπριζόλες ψητές, κ.α...
 
 

Υλικά

11/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
2 κρεμμύδια περασμένα από χοντρό τρίφτη
2 κ. σ. γεμάτες κέτσαπ
1 κ .σ. κοφτή μουστάρδα
1 κύβο κνορ βοδινού
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζετε το κρασί, τα κρεμμύδια και τον κύβο να βράσουν, μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα.
Προσθέτετε λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε.
Κατεβάζετε από την φωτιά, Προσθέτετε την κέτσαπ και την μουστάρδα και ανακατεύετε καλά.
3 αστέρια από 26 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες