Σπιτικό σουβλάκι 2 ψήφοι

Σπιτικό σουβλάκι
Το πιο καλό σουβλάκι είναι αυτό που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι και να βάλουμε μέσα ότι θέλουμε αλλά να γνωρίζουμε και τα υλικά του. Η συνταγή αυτή για σπιτικό σουβλάκι από τον Always Hungry είναι πολύ νόστιμο και θα σας εντυπωσιάσει.
 
 

Υλικά

- 2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
- 4 πίτες για σουβλάκια (προτιμήστε καλαμποκιού που είναι πιο γευστικές)
- λίγα ντοματίνια
- στραγγιστό γιαούρτι 2%
- μουστάρδα της αρεσκείας σας
- αλάτι
- πιπέρι
- φρέσκο θυμάρι
- γλυκιά πάπρικα

Εκτέλεση

Ξεκινάμε με τις μπριζόλες και το ψήσιμο τους. Τις πλένουμε, προσθέτουμε το πιπέρι και το θυμάρι και τις ψήνουμε στο grill του φούρνου. Στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι, για να μην στεγνώσουν.

Παράλληλα, κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και τα αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μικρό μπωλ, ανακατεύουμε το γιαούρτι με 1-2 κουταλιές μουστάρδα.

Με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβουμε σε λεπτές φέτες τις χοιρινές μπριζόλες και προσέχουμε να αφαιρέσουμε τυχόν κόκαλα.

Ζεσταίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τις πίτες για τα σουβλάκια, χωρίς να προσθέσουμε λάδι.

Μόλις είναι έτοιμες, απλώνουμε σε κάθε μία λίγο από το μίγμα του γιαουρτιού και από πάνω βάζουμε τις φέτες από το χοιρινό μας και τα ντοματίνια.

Προσθέτουμε την πάπρικα και τυλίγουμε το σουβλάκι μας σε αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα.

Αν θέλετε να δείτε όλες τις συνταγές του Always Hungry μπείτε τώρα στο blog του εδώ: Always Hungry
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες