Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

ΚΕΪΚ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 38 ψήφοι

ΚΕΪΚ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (10-15 κομμάτια) :

1 κεσές γιαούρτι
2 κεσέδες ζάχαρη
3 κεσέδες αλεύρι
1 βιτάμ
5 αυγά
ξύσμα λεμονιού
1 κουταλιά του γλυκού σόδα

Εκτέλεση:

1. Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι. Ανοίγουμε ένα λάκκο και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το βιτάμ, τη σόδα και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε το γιαούρτι. Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
2. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.
3 αστέρια από 38 επισκέπτες
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

Σχετικές Συνταγές

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
aggeliki 09-01-2014 21:43:49

με τόσα καλά σχόλια θα το φτιάξω σήμερα κιόλας.

Μαρία 07-05-2013 20:51:58

Θέλω να το φτιάξω αύριο κι έχω κάποιες απορίες. Πόσο βιτάμ χρησιμοποιούμε; Τη μικρή ή τη μεγάλη συσκευασία; Και αν το ετοιμάσουμε στο μίξερ χρειάζεται το μισό ποτήρι νερό;

soula 13-04-2013 22:40:24

το κεικ εγινε τελειο,,,,ειναι ευκολο... και μαλον το υιοθετω........για το μελον. Αν θα προσθετα κατι ειναι νομιζω καρυδια ,κατι μου λεει πως του ταιριαζη.....(η δοκιμη θα μας πειση)..κοπιαστε να σασ κερασω...

μαρια χριστινα 12-04-2013 21:13:43

Καλή επιτυχία!!

soula 12-04-2013 20:43:57

εγινε τελειο σας ευχαριστω για την συνταγη...........τελικα θελει 60 λεπτα ψησιμο.........

soula 12-04-2013 17:56:20

το κανω σημερα και περιμενω να δω το αποτελεσμα.................!!!!!!!!!!!ευχηθητε μου να εχη επιτυχια.........

Καίτη 24-02-2013 02:43:03

23/2/13 Εγώ πρόσθεσα και κομματάκια κουβερτούρας μέσα στο μίγμα και επίσης γλάσο σοκολάτας αφού ψήθηκε.Αυτό για όσους τούς αρέσει η σοκολάτα.

ΡΟΥΛΑ 09-01-2013 22:17:04

Νόστημο κέικ και πολυ ευκολο. Τελικά στο μίξερ γίνεται πιό αφράτο.Τα 20 λεπτα που μας λέει η συνταγή ειναι λίγα. 60 λεπτά θέλει στους 170 βαθμούς.

μαιρούλα 03-10-2012 21:56:48

Τελικά το έλιωσα λίγο το βιταμ για να ανακατευτει πιο ευκολα. Μιλάμε τέλειοοοοοο το κεικ!!!!!! Οποια συνταγη και να δοκιμαζα μου γινοταν σκετη αποτυχια και το πετουσα! Τωρα εγινε πολυ νοστιμο και εμφανισιμο!! Και το καλυτερο ειναι οτι δε χρειαζεται μιξερ! Ευχαριστουμε πολυ για τη συνταγη!!

μαρια χριστινα 03-10-2012 18:39:41

Δεν χρειάζετε να λιώσεις το βιτάμ. Το αφήνεις εκτός ψυγείου να μαλακώσει και είναι έτοιμο.

μαιρούλα 02-10-2012 19:40:36

το βιταμ το λιωνουμε να υποθεσω;; γιατι αλλιως πώς το το ρίχνουμε μέσα στο αλεύρι...?

κεκακι 31-07-2012 17:36:31

to κεηκ αυτο εχει εντελως λαθος χρονο ψησιματος θελει τουλαχιστον μια ωρα .Ας προσεχουμε πως γραφουμε τις συνταγες και ομολογω οτι ακομα και τα muffins θελουν μισαωρο οχι 20λεπτο!!!!! εντελως λαθος λαθος λαθος

B, 11-05-2011 15:43:58

Μολις τελειωσα να φτιαχνω το κεικ αυτο και η αληθεια ειναι οτι ειχα ενα μικρο προβληματακι. Ενω το εφτιαξα και το εβαλα στο φουρνο και ολα φαινοντουσαν μια χαρα, ξαφνικα αρχισε να ξερναει την ζυμη που ειχε μεσα.. Κατι λαθος εκανα αλλα πιο ξερει τι. Παντως τωρα,μετα απο ωρα,επιτελους ειναι ετοιμο! Ειναι αφρατο και ολα και τρωγεται κιολας μια χαρα(για να το εφτιαξα εγω!) Παντως θα το ξαναπροσπαθησω αλλη φορα και ελπιζω να μου βγει οσο νοστιμο οσο των υπολοιπων!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 11-04-2011 20:37:44

ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ 3 ΚΕΣΕΔΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ 2 ΚΕΣΕΔΕΣ ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.

Χριστινα 14-11-2010 10:30:51

Απιθανο και φοβερα αφρατο!!!

Αγγελική 31-10-2010 23:12:16

Απίθανο!Απίστευτα δροσερό και ελαφρύ.Το έφτιαξα σήμερα πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία! Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνταγή!

αλεξια 19-03-2010 21:18:07

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ!!

Βαρβάρα 19-03-2010 09:47:54

Θα σας πω ακόμη μια διαπίστωση για αυτό το περίφημο κέικ. Όταν το έφτιαξα στο χέρι ( χωρίς μίξερ ) έγινε σφικτό, κανονικό κέικ, πιστεύω θα είναι τέλειο για βασιλόπιττα. ΄Οταν όμως το έφτιαξα στο μίξερ έγινε απαλό, αφράτο και έλιωνε στο στόμα.....σαν να μην υπήρχε. Δοκιμάστε το. Όσο για το αλεύρι που σας προβληματίζει, μην στεναχωριέστε καθόλου. Το έκανα και με απλό αλλά και με ζαχαροπλαστικής ( έβαλα και ένα κουταλάκι σόδα φυσικά) και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο και στις δύο περιπτώσεισ.

Αλεξια 17-03-2010 07:44:52

ΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

MΑΡΙΑ  17-03-2010 02:51:32

Έφτιαξα εχθές το απόγευμα διπλή δόση.Τη μία δόση την έβαλα σε ταψί και την έστειλα σε γραφείο φίλων. Σε 15 λεπτά έμεινε μόνο το ταψί. Την άλλη δόση την έβαλα σε ατομικά φορμάκια. Βγήκαν 22 φορμάκια. Ήρθαν οι φίλοι των παιδιών και τελικά δεν έμεινε ούτε ψίχουλο. Φυσικά μου είπαν όλοι ότι αύριο πρέπει να έχω φτιάξει ξανά.

Bαρβάρα 01-12-2009 16:39:13

Θάθελα να προσθέσω ότι το έψησα σε 170 βαθμούς, στον αέρα, για 60 λεπτά. (δεν ξέρω γιατί αλλά στα 20 λεπτά μου φαινόταν έτοιμο).

Bαρβάρα 01-12-2009 16:38:28

Πραγματικά είναι υπέροχο και πανεύκολο.Να φανταστείτε το πέτυχα εγώ η άσχετη με την κουζίνα. Μου βγήκε πολύ μαλακό και εξαφανίστηκε την ίδια μέρα. Θερμά συγχαρητήρια σ'αυτήν που την δημοσίευσε.

διονυσια 01-12-2009 16:37:06

dora ευχαριστω πολυ το εφτιαξα και εγινε τελειο

dora 11-11-2009 01:38:12

αφου εχει σοδα βαζεις αλευρι για ολες τις χρησεις .επισης κ μισο κουτ.γλυκου μπεικιν.χωρις αυτα βαζεις φαριν απ κ γινεται το ιδιο.οπως κ να γινει ειναι ονειρεμενο.

διονσια  10-11-2009 11:31:11

βαρβαρα με τι αλευρι το φταχνεις το κεικ με απλο η φαρινα απ θελω να το φτιαξω αλλα δεν ξερω τι αλευρι να χρησιμοποιησω

Βαρβαρα 09-11-2009 12:53:56

Θάθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ'αυτόν που δημοσίευσε τη συνταγή αυτή. Το έφτιαξα χθες και σήμερα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Οι φιλοξενούμενοι μου τρελλάθηκαν. Ήταν πάρα πολύ μαλακό, σαν σφουγγαράκι και είχε υπέροχη μυρωδιά. Σίγουρα ήταν το λεμόνι. Και πάλι ευχαριστώ.

4happy 28-01-2009 20:23:42

Εχω πελάνει (τρελλάνει) ολη την πολυκατοικια μ αυτο το κεικ εδω στην Κύπρο που ειμαι προς το παρον.Το ωραίο ειναι που δεν εχω φερει μαζι μου mixer και η κορη μου, μου ζητουσε επιμονα αυτο το κεικ, αλλα δεν ηξερα οτι γινεται τοσο απλα και γρηγορα και χωρίς mixer. Τέλεια γεύση, το ξύσμα λεμονιού το κανει θεικο, εγω βεβαια προσθέτω και ζάχαρη αχνη απο πανω. Επίσης το εχω καθιερώσει και ως βασιλόπιτα. Το εψησα σε φουρνο με γκαζι επι 60 λεπτά στους 170

Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
Έχετε δοκιμάσει τη συνταγή; 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια